Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen met onze antwoorden gesorteerd op onderwerp:

Opleidingen via e-learning

Biedt u ook klassikale trainingen?
In sommige gevallen kunt u deelnemen aan een training volgens een open rooster. Dit wordt, indien van toepassing, bij de opleiding vermeld.
Kan ik een proefles krijgen?
Ja, van elke opleiding is het eerste hoofdstuk vrij toegankelijk. Zo kunt u in alle rust bekijken of de opleiding voldoet aan uw verwachtingen.
Krijg ik na afloop van de training een certificaat?
Na het doorlopen van het laatste lesblok gaat u door middel van de knop volgende naar de vragenlijst. Als deze vragenlijst volledig is doorlopen drukt u op de knop verzenden. Daarna ontvangt u een certificaat van deelname aan de betreffende opleiding.

Persoonlijke gegevens

Waarom moet ik persoonlijke gegevens invullen?
Alle gegevens die wij van u vragen worden uitsluitend gebruikt voor verzenden van opleidingsgegevens, onze facturen en voor het verstrekken van een certificaat voor geselecteerde opleidingen.
Maakt deze portal gebruik van cookies?
Binnen deze portal wordt geen gebruik gemaakt van cookies.

Platformen en technische vereisten

Aan welke eisen moet mijn computer voldoen om de opleiding te volgen?
Ons leerprogramma is getest op computers met Internet Exporer™ 8 of hoger, Safari™ en Firefox™. De minimale schermresolutie is 1024 × 768. Verder dient u de beschikking te hebben over een (breedband) internet verbinding. De opleiding is ook te volgen op de Apple iPad™ met internet verbinding.
Werkt het ook op een iPad?
Ja