LinkedIn NL

LinkedIn NL

LinkedIn NL

De opleiding LinkedIn is onmisbaar voor professionals die idee├źn en informatie willen uitwisselen.

Meer info

Social media zoals LinkedIn zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als het gaat om het professionaliseren van uw identiteit online. Maar ook zakelijk gezien levert LinkedIn u grote voordelen op. Via LinkedIn wordt informatie en kennis uitgewisseld en blijft u op de hoogte van veranderingen binnen uw bedrijfstak. LinkedIn kan verder ook ingezet worden om uw doelstellingen en doelgroepen te bereiken.

Structuur van de opleiding
Deze opleiding begint met een korte instructie-video waarin het leersysteem wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding LinkedIn uit modules en lesblokken. Elke module en elk lesblok begint met een video, gevolgd door een korte tekst die een samenvatting geeft van wat in de video aan de orde is gekomen.

Onderwerpen
In de opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
 Wat is LinkedIn
 Een account aanmaken
 Portfolio aanpassen
 Je eigen URL
 Je publieke profiel
 Projecten
 Publicaties
 Bedrijvenpagina
 Accountinstellingen

Video
Elke module en elk lesblok begint met een video waarin op praktische wijze het onderwerp dat aan de orde is, inzichtelijk wordt gemaakt. U leert snel hoe u het geleerde kunt toepassen.

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen, heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt er van uit gegaan dat u al over enige kennis beschikt van het gebruik van uw computer.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit negen modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module bent u gemiddeld drie tot vijf uur studietijd kwijt.

Proefles en start opleiding
U kunt een gratis les volgen door gebruik te maken van de button 'Probeer gratis'. Via deze knop kunt u ook meteen met de opleiding beginnen.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan, zoals kabel. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van u
Aan het eind van de opleiding wordt u gevraagd een feedbackformulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning
Wij bieden u technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven er naar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen wordt u door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Aan deze opleiding is geen examen verbonden. Wel krijgt u na het invullen van het feedback-formulier aan het eind van de opleiding, een digitaal certificaat toegestuurd.

Disclaimer © 2014
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.