JavaScript Basis

JavaScript Basis

JavaScript Basis

JavaScript is tegenwoordig niet meer weg te denken van het internet. Leer nu de basis van deze wereldwijd gebruikte scripttaal!

Meer info

Elke website bevat tegenwoordig JavaScript om de pagina's dynamischer en interactiever te maken. Door deze opleiding te volgen, leert u de basisprincipes van JavaScript tot in detail kennen. U bent zo beter op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en u kunt uw website zo aantrekkelijk mogelijk maken.

Structuur van de opleiding
De opleiding begint met een korte instructie-video waarin het leersysteem wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding uit modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. De opleiding is zo geschreven dat u er zelf direct praktisch mee aan de slag kunt.

Onderwerpen
De onderwerpen die in deze opleding aan de orde komen, zijn onder andere:
 Gebruik
 Syntax
 Principes
 Operators
 Conditional statements
 HTML DOM
 Loops
 What's next?

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen, heeft u geen speciale vooropleiding nodig. Wel wordt er van uit gegaan dat u beschikt over enige kennis van het gebruik van uw computer.

Duur opleiding
De opleiding van JavaScript Basis bestaat uit negen modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module bent u gemiddeld drie tot vijf uur studietijd kwijt.

Proefles en start opleiding
U kunt een gratis les volgen door gebruik te maken van de button 'Probeer gratis'. Via deze knop kunt u ook meteen met de opleiding beginnen.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan, zoals kabel. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van u
Aan het eind van de opleiding wordt u gevraagd een feedback formulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning
Wij bieden u technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen wordt u door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Na afloop van de opleiding ontvangt u een digitaal certificaat na het invullen van een feedback formulier. Uw feedback gebruiken wij om onze opleidingen te verbeteren.

Disclaimer © 2014
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.