Excel 2007 NL Gevorderd

Excel 2007 NL Gevorderd

Excel 2007 NL Gevorderd

Deze opleiding is het vervolg op onze succesvolle opleiding Excel 2007 NL Basis. U leert hoe u complexe berekeningen kunt maken en toepassen.

Meer info

Met Excel 2007 NL Gevorderd krijgt u nog meer mogelijkheden aangereikt om uw berekeningen efficiënt en foutloos uit te voeren. Met het nieuwe menu het "Lint", zijn de vele gereedschappen eenvoudig toegankelijk en met een enkele muisklik snel beschikbaar. Het invoegen en wijzigen van formules gaat op een slimme, intuïtieve manier. Excel 2007 NL Gevorderd maakt het eenvoudiger dan ooit berekeningen te maken en de weergave van resultaten vorm te geven.

Structuur van de opleiding
Deze opleiding begint met een korte instructie-video waarin het leersysteem wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding uit modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Naast theorie wordt er ook gebruik gemaakt van simulaties en oefenopdrachten.

Onderwerpen
De (nieuwe) onderwerpen die in Excel 2007 NL Gevorderd onder andere aan bod komen zijn:
 Data beheren
 Formules en functies
 Meerdere werkbladen
 Zoekfuncties
 Tekstfuncties
 Draaitabellen
 Grafieken
 Macro's

Simulaties
In de opleiding wordt gebruik gemaakt van simulaties. Simulaties zijn een aanvulling op en een verdieping van de theoretische lesstof. U leert stap voor stap hoe u de lesstof kunt toepassen.

Oefenopgaven
Naast theorie, bestaat deze opleiding ook uit een aantal oefenopgaven. Zo kunt u de aangeboden theoretische lesstof meteen uitproberen in de praktijk.

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen, heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt er van uit gegaan dat u al over enige kennis beschikt van Excel en het gebruik van uw computer. Software en of examens zijn niet inbegrepen.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit tien modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module bent u gemiddeld drie tot vijf uur studietijd kwijt.

Proefles en start opleiding
U kunt een gratis les volgen door gebruik te maken van de button 'Probeer gratis'. Via deze knop kunt u ook meteen met de opleiding beginnen.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem 
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan, zoals kabel. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van u
Aan het eind van de opleiding wordt u gevraagd een feedbackformulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning 
Wij bieden u technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven er naar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen wordt u door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Aan deze opleiding is geen examen verbonden. Wel krijgt u na het invullen van het feedback-formulier aan het eind van de opleiding, een digitaal certificaat toegestuurd.

Disclaimer © 2014 
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.