ASL NL

ASL NL

ASL NL

Deze opleiding bereidt u voor op het officiƫle examen Application Services Library (ASL) Foundation.

Meer info

Wat is ASL?
ASL is de afkorting van Application Services Library. Het is een leveranciersonafhankelijke, publiek domein library voor de uitvoering van applicatiemanagement. De library bestaat uit publicaties over het procesmodel voor applicatiemanagement en een groot aantal best practices, white papers, artikelen en presentaties.

Doel
Deze e-learningstudie bereidt u voor op het officiële ASL Foundation examen

Structuur van de opleiding 
De opleiding begint met een korte instructie-video waarin het leersysteem wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding uit modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. De opleiding is zo geschreven dat u er meteen praktisch mee aan de slag kunt.

Onderwerpen
Deze training bestaat uit 9 modules.

- Inleiding e-learning ASL2 Foundation
- Applicatiemanagement in de 21e eeuw
- Het framework van ASL2
- Procescluster Beheer
- Procescluster Functionaliteitenbeheer
- De verbindende processen  
- Procescluster Sturende processen
- Richtinggevende processen
- Gebruik en invoering van ASL 

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen, heeft u geen speciale vooropleiding nodig.

Duur
opleiding De opleiding bestaat uit << aantal modules invullen >> modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module bent u gemiddeld drie tot vijf uur studietijd kwijt.

Proefles en start opleiding
U kunt een gratis les volgen door gebruik te maken van de button 'Probeer gratis'. Via deze knop kunt u ook meteen met de opleiding beginnen.

Didactisch model 
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan, zoals kabel. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van u
Aan het eind van de opleiding wordt u gevraagd een feedback formulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning 
Wij bieden u technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen wordt u door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname 
Na afloop van de opleiding ontvangt u een digitaal certificaat na het invullen van een feedback formulier. Uw feedback gebruiken wij om onze opleidingen te verbeteren.

Disclaimer © 2015-2016 
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.