Photoshop CC

Photoshop CC

Photoshop CC

Photoshop CC is de meest recente versie van deze klassieke software. Bedoeld voor amateurfotografen en professionals die perfectie nastreven.

Meer info

Adobe Photoshop CC is ‘s werelds beste app voor beeldbewerking. Het ontwerp vormt de kern van bijna elk creatief project. Je kunt werken op desktop en mobiele apparaten. Creëer en verbeter foto’s, ontwerpen, inclusief websites en mobiele apps, 3D-artwork, video’s, en meer. Met deze opleiding leer je Photoshop CC gebruiken om tot betere resultaten te komen.

Structuur van de opleiding
Deze opleiding begint met een korte instructie-video waarin het leersysteem wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding uit modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Met behulp van de duidelijke videolessen leer je hoe Bridge werkt en hoe je met Photoshop foto's kunt bewerken, verfraaien en veranderen. Naast theorie wordt er ook gebruik gemaakt van oefenopgaven.

Onderwerpen
In deze opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
 foto's importeren vanaf je digitale camera
 meta gegevens (kenmerken van de foto) veranderen bijvoorbeeld met behulp van een sjabloon
 afbeeldingsgrootte, dpi en ppi, wat is resolutie
 contrast en kleurcorrecties
 foto's rechtzetten en uitsnijden
 selecteren
 werken met lagen
 lagen combineren en samenvoegen
 slimme objecten
 overvloeimodi
 objecten uit de achtergrond halen
 klonen en retoucheren van o.a. portretten
 filters en effecten gebruiken
 panorama foto maken
 teksten toevoegen
 omzetten naar zwart wit (met kleuraccent)
 werken met RAW 
 RAW instellingen kopiëren
 witbalans bepalen
 en nog veel meer ……… 

Oefenopgaven
Naast theorie, bestaat deze opleiding ook uit een aantal oefenopgaven. Zo kun je de aangeboden theoretische lesstof meteen uitproberen in de praktijk.

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen, hen je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt er van uit gegaan dat je al over enige kennis beschikt van het gebruik van je computer.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit tien modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module ben je gemiddeld drie tot vijf uur studietijd kwijt.

Proefles en start opleiding
Je kunt een gratis les volgen door gebruik te maken van de button 'Probeer gratis'. Via deze knop kun je ook meteen met de opleiding beginnen.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat je door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem 
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan, zoals kabel. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van je
Aan het eind van de opleiding word je gevraagd een feedbackformulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning 
Wij bieden je technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven er naar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen word je door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Aan deze opleiding is geen examen verbonden. Wel krijg je na het invullen van het feedback-formulier aan het eind van de opleiding, een digitaal certificaat toegestuurd.

Disclaimer © 2016
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.