BISL NL

BISL NL

BISL NL

Business Information Services Library (BiSL) is de standaard voor functioneel beheer en informatiemanagement in Nederland. Deze e-learning bereidt u voor op het officiƫle APMG examen BiSL Foundation.

Meer info

Structuur van de opleiding
Deze e-learning volgt de structuur en opzet van het officiële boek “BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement” (Remko van der Pols, Ralph Donatz en Frank van Outvorst, 2e herziene druk , 2012). Dit boek vormt de basis voor de vragen op het examen. Het is verstandig om naast bestudering van deze e-learning, ook het boek eens door te lezen.

Doel
Deze e-learningstudie bereidt voor op het officiële examen BiSL-Foundation.

Onderwerpen
Deze training bestaat uit in totaal uit 10 modules.

Module 1: Inleiding e-learning BiSL Foundation
Module 2: Introductie business informatiemanagement
Module 3: Introductie BiSL
Module 4: Gebruiksbeheer
Module 5: Functionaliteitenbeheer
Module 6: Verbindende processen
Module 7: Sturende processen
Module 8: Richtinggevende processen
Module 9: Professionaliseren met BiSL
Module 10: Examenvoorbereiding

Proefles en start opleiding
U kunt direct en zonder kosten een proefles volgen via de knop hierboven. U kunt uw opleiding direct starten via de knop 'Probeer' hierboven.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis uitsluitend via een gesprek wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat u door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt. 

Digitale leersysteem
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan zoals kabel. Het is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van u
Aan het eind van de opleiding wordt u gevraagd een feedback formulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning
Wij bieden u technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen wordt u door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Na afloop van de opleiding ontvangt u een digitaal certificaat na het invullen van een feedback formulier.

Disclaimer © 2014
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.