Meer Over kovoKs

KovoKs online leren
KovoKs, uw IT afdeling met gekwalificeerde medewerkers, die gewoon bij u langs komen. We hebben een eigen hostingplatform voor websites, e-mail en cloudoplossingen. Daarnaast beschikken we over programmeurs voor maatwerk aanpassingen en complete oplossingen. Daarnaast leveren wij ook online (geaccrediteerde) opleidingen.

Klantgemak, automatisering en service staan centraal. Onze visie is om u van dienst te zijn, ook op kennisgebied. We zijn dan ook blij om u onbeperkt leren aan te bieden via dit platform. Kijk rond naar een opleiding die bij u past en start vandaag nog.

Volwassenen onderwijs
Via deze website kunt u opleidingen volgen op het gebied van social media, Word, Excel, taal en nog veel meer. Start daarom vandaag nog met de opleiding van uw keus en vergroot uw kennis op een manier die bij u past. U betaalt niet per opleiding afzonderlijk, maar één bedrag per jaar voor onbeperkte toegang tot alle opleidingen.

Leren in uw eigen tempo
Leer waar en wanneer u wilt, onder begeleiding van een intuïtief leersyteem, in uw eigen tempo.

Gratis digitaal certificaat
Na afronding van het lesprogramma, ontvangt u een digitaal instituutscertificaat. Daarmee laat u zien hoe u bent gegroeid in uw kennis.

Leren voor een erkend examen
Diverse opleidingen bereiden u voor op het officiële examen. Als dat het geval is, leest u er meer over in de betreffende opleiding. De examens zijn niet ingebrepen in onze online opleiding. Deze kunnen, waar van toepassing, voor eigen rekening worden afgelegd.

Volg een proefles
U kunt van elke opleiding de eerste module volgen of meer informatie lezen, zonder u aan te melden. Probeer het daarom vandaag nog en start met de opleiding(en) van jouw keuze. Helemaal gratis voor abonnees bij KovoKs.